Neljakordsel maailmameistril sai suusatuurist villand: lähen ostan parem liitri viina (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Emil Iversen.
Emil Iversen. Foto: Christof Stache/AFP/Scanpix

Norra murdmaasuusataja Emil Iversen oli eilse Tour de Ski etapi järel sedavõrd löödud, et kaalus suusatuuri pooleli jätmist.

Kui Tour de Ski avaetapil sai neljakordne maailmameister 35. koha, siis eile oli ta alles 59. «Võiksin visata valge rätiku ja koju minna. Kui lähengi koju, ostan liitri viina ja otsin üles janused sõbrad. Saaksin uut aastat alustada puhtalt lehelt ning peavaluga,» ütles Iversen Norra telekanalile.

Kuigi Iverseni vorm on kehv, süüdistas ta eilses tulemuses ka varustust. Tema suuskadel polnud piisavalt pidamist, tagatipuks murdus suusakepp. «Mul on kahju, et ma nii haledalt põrusin,» nentis ta.

Suusatuuri norralane siiski pooleli ei jäta. Koondise mänedžer soovitas tal enne otsustamist võtta üks külm dušš ning see lõigi Iverseni pea selgeks.

Küll aga on tõenäoline, et sellise vormi pealt jäävad Iversenil olümpiamängud vahele. «Praegu tundub, et teda ei võeta olümpiale. Tal pole kõik korras. Ta ei ole Emil, keda oleme harjunud nägema,» ütles TV2 eksperdina töötav Petter Northug.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles