VIDEO ⟩ Püha viha täis Jasikevicius kolmandast kaotusest: väljakul oli ainult üks meeskond ja minu jutust polnud kasu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sarunas Jasikevicius.
Sarunas Jasikevicius. Foto: INA FASSBENDER/AFP/Scanpix

Korvpalli Euroliiga liider FC Barcelona tundis sel hooajal kolmandat korda kaotusekibedust, kui võõrsil alistuti 75:94 Baskonia meeskonnale. Barcelona peatreener Sarunas Jasikevicius oli pärast kaotust väga pettunud.

15 võidu kõrvale kolmanda kaotuse teeninud Barcelona oli Baskonia vastu teisel poolajal väga kehva. Seitsmenda võidu teeninud Baskonial lasti kolmandal veerandil koguni 34 silma visata.

Jasikevicius ei varjanud enda emotsioone pärast lõpusireeni intervjuud jagades. «See oli häbiväärne. Täna oli väljakul ainult üks meeskond. Mul oli häbi seista väljaku kõrval ning näha ainult ühte meeskonda pingutamas ja endast kõike andmas,» lausus Barcelona peatreener teravalt.

Leedulasest peatreener ei mõistnud, miks olid Baskonia mängumehed neist motiveeritumad. Eriti olukorras, kus sel hooajal on juba korra Baskonialt kaotus vastu võetud. See juhtus detsembri alguses Hispaania kõrgliigas.

«Minu jutust poolajal polnud mingit kasu. Lasime neil visata 34 punkti ja ise tegime ainult kolm viga. Me lihtsalt ei tulnudki reaalselt enam väljakule. Sellise mängu kohta pole lihtsalt võimalik mingeid selgitusi jagada,» lisas Jasikevicius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles