JÄRELVAADATAV ⟩ Hamburg ja Kotsar alistasid haavatute duellis liiga liidri

Postimees Sport
Copy
Viskel on Maik-Kalev Kotsar.
Viskel on Maik-Kalev Kotsar. Foto: Eibner Pressefoto/Marcel von Fehrn via www.imago-images.de/Scanpix

Korvpalli Saksamaa meistrivõistlustel alistas Eesti koondislase Maik-Kalev Kotsari leivaisa Hamburg Towers võõrsil liidrikohta hoidva Bonni 92:80.

Saksamaa meistrivõistluste mängud on nähtavad vaid Postimehe digitellijatele. Kui sul tellimust pole, saad seda teha SIIN. Kotsari ja Towersi mängude edasise ajakavaga on võimalik tutvuda SIIN.

Hamburg haaras kohtumise üle kontrolli juba avaveerandajal ja edu rohkem käest ei antudki. Poolajaks juhiti juba 52:38. Lõpuks võetigi ilma Karsten Tadda ja Javontae Hawkinsita mänginud Bonni vastu 12-punktiline võit.

Kotsar sai täna kirja 23 minutit ja 52 sekundit. Kuigi eestlane tõi vaid 3 punkti, siis korjas ta 10 lauapalli ja rabas kõvasti ka kaitses.

Üleplatsimeheks kerkis Hamburgi mängumees Caleb Homesley, kes viskas 33 punkti. Bonni pariman kogus 18 silma Jeremy Morgan.

Enne mängu

Kohtumise eel tuli teade, et Bonni poolt jäävad eemale kaks põhirotatsiooni kuulvuat mängijat: tagamees Karsten Tadda ja äär Javontae Hawkins. Mõlemad nakatusid koroonaviirusega. Kuna ülejäänud tiimi liikmete testid olid täna hommikul negatiivsed, siis matši edasi ei lükatud.

Aga ka Hamburg läheb mängule vastu kehva fooni pealt, sest nad on kaotanud kaks mängu jutti, lisaks on traumaga kimpus tagamehed Jaylon Brown ja Justus Hollatz, kes ei tee Bonni vastu kaasa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles