Halb enne? Nelja hüppemäe turnee liider sai hakkama haruldase prohmakaga

Karl Mihkel Eller
Copy
Ryoyu Kobayashi kaheks purunenud võidukarikaga.
Ryoyu Kobayashi kaheks purunenud võidukarikaga. Foto: Frank Hoermann/Sven Simon Via Www.imago-images.de/Scanpix

Aasta viimasel päeval alanud nelja hüppemäe turneel on peetud kaks etappi ning kindel liider on mõlemad võistlused võitnud jaapanlane Ryoyu Kobayashi. Teisel etapil Garmisch-Partenkirchenis fotograafidele poseerides purunes tema käes võidukarikas. Kas tegemist oli hea või halva endega?

Jaapanlase au päästmiseks tuleb mainida, et ilmselt polnud karika purunemine otseselt tema süü, sest klaaskarika lõhkumiseks pole vaja eriliselt palju jõudu kasutada. Kuna võidutrofee purunes sisuliselt keskelt, siis võib naljaga pooleks öelda, et Kobayashil on nüüd kaks karikat.

MK-sarja liider Kobayashi juhib kindlalt ka nelja hüppemäe turneed olles võitnud mõlemad senised võistlused ja kogunud 593,2 punkti. Teine on norralane Marius Lindvik (580 p) ja kolmas sloveen Lovro Kos (575,5 p). Eestlased Artti Aigro ja Kevin Maltsev on vastavalt 48. (193,5 p) ja 51. kohal (117,9 p).

Turnee jätkub homme Austrias Innsbruckis, kus on esmalt kavas kvalifikatsioonivõistlus. Finaaletapp toimub 6. jaanuaril Bischofshofenis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles