Koroonaviirus rapib Euroliigat nagu rannamees rotti

Christopher Krutto
Copy
Šarunas Jasikevicius (vasakul) ja Nick Calathes on mõlemad koroonaviiruse tõttu rivist väljas.
Šarunas Jasikevicius (vasakul) ja Nick Calathes on mõlemad koroonaviiruse tõttu rivist väljas. Foto: David Ramirez/Scanpix

Korvpalli Euroliigas ollaske koroonaviirusega tõsises hädas ja seetõttu jäid sel nädalal pea pooled kohtumised pidamata. Paistab, et niipea olukord paremaks ei lähe.

Nimelt andis Barcelona eile teada, et klubis on tuvastatud järjekordsed kolm nakatunut. Kui varem olid positiivse proovi andnud mängijad Nick Calathes, Kyle Kuric ja Pere Oriola, siis nüüd on nakatunud ka peatreener Šarunas Jasikevicius, keskmängija Brandon Davis ja mängujuht Nicolas Laprovittola. Lisaks neile andsid positiivse proovi ka kolm klubi töötajat.

Seetõttu on juba edasi lükatud täna toimuma pidanud Hispaania kõrgliiga kohtumine Madridi Realiga. 7. jaanuaril peaks Barcelona kohtuma Moskva CSKAga, aga selle toimumine pole uute uudiste taustal sugugi kindel.

Veel hullem on seis Euroliiga valitseval meistril Istanbuli Anadolu Efesil, kes andis eile teada, et nende ridades on positiivse proovi andnud seitse mängijat ja üks inimene taustajõududest.

Nemad peaksid homme kohtuma Türgi liigas Yalovasporiga ning 7. jaanuaril Euroliigas Müncheni Bayerniga. Kumbagi kohtumist veel ametlikult edasi ei ole lükatud, kuid ka nende toimumised on kahtluse all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles