United sai valusa kaotuse vastaselt, kes küttis neil viimati kodus naha kuumaks 42 aastat tagasi

Postimees Sport
Copy
Manchester Unitedi ründaja Cristiano Ronaldo (keskel), palli püüab koondisekaaslasest ära võtta Joao Moutinho (paremal), kes lõi Inglismaa liigamängus ainsa värava.
Manchester Unitedi ründaja Cristiano Ronaldo (keskel), palli püüab koondisekaaslasest ära võtta Joao Moutinho (paremal), kes lõi Inglismaa liigamängus ainsa värava. Foto: PETER POWELL/EPA/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kaotas Manchester United 0:1 Wolverhampton Wanderersile. Kuigi liigatabelis jätkatakse endiselt seitsmendal kohal, siis Meistrite liigasse viivast neljandast positsioonist lahutab neid neli silma.

Old Traffordil peetud kohtumine kulges võrdlemisi tasavägiselt, pallivaldamise protsent oli suhteliselt võrdne, kuid väravavõimalusi suutis kordades rohkem tekitada Wolverhamptoni meeskond.

Kui United lootis, et ehk päästetakse koduväljakul ehk viigipunktki, siis 82. minutil lõi külaliste poolel värava 35-aastane Portugali ründeäss Joao Moutinho, Unitedi ründeässa Cristiano Ronaldo ea- ja koondisekaaslane. Wolvesi jaoks oli tegemist esimese võiduga Old Traffordil pärast 42-aastast pausi.

Unitedi uue peatreeneri Ralf Rangnicki jaoks oli tegemist esimese kaotusega. Sakslase saldo erinevate sarjade peale kokku on nüüd neli võitu, kaks viiki ja üks kaotus.

United jätkab hoolimata kaotusest punktitabelis seitsmendal kohal (31 punkt), Wolves kaotab neile nüüd kolme silmaga. Liider Manchester City on kogunud 53 silma, Meistrite liigasse pääsemiseks on vaja hooaeg lõpetada neljandal kohal. Hetkel on sellele platsil Londoni Arsenal 35 punktiga. Tõe huvides olgu mainitud, et Arsenalil on üks ning Cityl koguni kaks mängu rohkem peetud.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles