Taas surma petnud Saksamaa spordilegend kummutas kuulujutte

Postimees Sport
Copy
Jan Ullrich.
Jan Ullrich. Foto: imago/Hasenkopf/Scanpix

Endine tipprattur Jan Ullrich sattus pärast detsembri alguses toimunud sünnipäevapidu haiglasse, põhjusena kahtlustati narkootikumide üledoosi. Nüüd selgitas 48-aastane rattalegend, et olukord oli küll halb, kuid meelemürgid ei puutunud asjasse.

«Mul oli tromb ja raske sepsis. Petsin taas surma,» rääkis Mehhikos haiglasse sattunud Ullrich Bildile, vahendas Iltalehti. Sakslane kinnitas, et on viimasel ajal olnud puhas.

Ullrich pidas pidu Kuubal, kuid tagasiteel Euroopasse sattus ta Mehhikos haiglasse. Varasemast ajast on teada, et mehel on uimastiprobleemid, kuid praeguse terviserikke põhjus ei olnud tingitud joovastavatest ainetest.

«Ma lükkan need spekulatsioonid ümber. Ravimise alguses tehti narkotest ning see oli negatiivne. Samas on minu selgroog valu teinud ning kolm-neli diski on täiesti paigast ära,» kommenteeris Ullrich.

1997. aasta Tour de France’i võitja ja 1998. aasta La Vuelta üldvõitja uimastiprobleemid on meediasse jõudnud ka varem. 2019. aastal mõisteti Ullrich süüdi vägivaldses rünnakus, ta kägistas ja ründas hotellitoas prostituuti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles