Arizona peatreener esitas punktirekordi visanud Kriisale väljakutse

Postimees Sport
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: Arizona Basketball/Twitter

Eesti korvpallikoondislane Kerr Kriisa püstitas Arizona ülikooli 95:79 võidumängus Washingtoni üle 21 silmaga oma NCAA punktirekordi. Arizona peatreeneril Tommy Lloydil jätkus äsja 21-aastaseks saanud eestlase kohta rohkelt kiidusõnu.

Algviisikusse kuulunud Kriisa viibis möödunud ööl väljakul 36 minutit ning viskas esimest korda ülikoolikarjääri jooksul enam kui 20 punkti. Eriti terav oli Kriisa kolmepunktijoone tagant, kust tabas üheksast viskest kuus.

«Ma ei ole kunagi muretsenud, et Kerr liiga palju pealeviskeid teeks. Kui mängid nii, nagu Kerr mängib, siis peab korvpalluril ja treeneril olema vastastikune austus ja arusaam. Pean andma talle vabadust. Ma ei tea, kas Kerr oleks nii hea mängija, kui tema vabadust piirata. Muidugi tuleb vabadusse suhtuda vastutustundlikult, aga ta teebki seda,» lausus Lloyd.

«Tahan, et ta oleks agressiivne. Tahan, et ta jätkaks mängujuhina kasvamist, võttes tasapisi omaks erinevaid tehnilisi nüansse. Kerr on oma karjääris jõudnud faasi, kus tal on enesekindlust ning teda hakkab saatma edu. Esitan talle väljakutse teha järgmisel kuu jooksul suur arenguhüpe,» lausus peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles