Kodumaised rallieksperdid ennustavad Toyotale kõrget lendu, Hyundai lootuste osas ollakse tagasihoidlikumad

Christopher Krutto
Copy
Hyundai i20 N Rally1 auto, millega eesootaval hooajal astuvad võistlustulle Ott Tänak ja Martin Järveoja. Mõni kodumaine ekspert loodab, et Tänak on aidanud sellest teha MM-tiitli väärilise auto, kuid teised kahtlevad, kas Toyotale suudetakse vastu astuda.
Hyundai i20 N Rally1 auto, millega eesootaval hooajal astuvad võistlustulle Ott Tänak ja Martin Järveoja. Mõni kodumaine ekspert loodab, et Tänak on aidanud sellest teha MM-tiitli väärilise auto, kuid teised kahtlevad, kas Toyotale suudetakse vastu astuda. Foto: Hyundai Motorsport GmbH/Twitter

Autoralli MM-sarja uus hooaeg on juba nurga taga ning alla kahe nädala pärast asuvad esmakordselt sõitjad võistlustulle hübriidmootoritega varustatud masinatega. Kuigi teadmatust uue hooaja ees on veel palju, siis Postimees uuris kodumaistelt ralliekspertidelt, kellest võiks tänavu saada autoralli maailmameister.

Taskuhäälingu «Powerstage» saatejuht Rauno Paltser tunnistas, et võitjat ennustamine on keeruline. «Tuleb täitsa uus auto ja kõigil on võimalused. [Craig] Breen võib ka M-Spordiga tulla maailmameistriks, aga loodan Ott Tänaku ja Martin Järveoja triumfi. Nad on algusest peale uue auto arenduse juures olnud ja viimased kommentaarid masina osas on positiivsed,» alustas Paltser patriootlikult.

«Loomulikult eestlastena tahaks, et meie mehed võidavad, aga [Elfyn] Evans on kõva küsija ja [Thierry] Neuville ka. Loodan, et Ott [võidab], aga laiemat pilti vaadates Neuville, Evans, Breen ja [Kalle] Rovanperä seda olukorda lihtsaks ei tee,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles