Eesti jalgpallikoondise ründaja karjäär jätkub Tais

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Jana Pipar / Eesti Jalgpalli Liit

Lõppenud hooajal Paide Linnameeskonna ridades Premium liiga suurimaks väravakütiks kerkinud Henri Anier liitus Tai kõrgliigas mängiva Muangthong Unitediga.

Viimased poolteist aastat Paides mänginud 31-aastane Anier soovis end veel välismaal proovile panna ning tema valikuks osutus Tai kõrgliigas kuuendal positsioonil olev Muangthong United.

Tai kõrgliigas on klubidel lubatud kasutada kolme välismaalast, lisaks veel ühte Aasia ja kolme Kagu-Aasia mängijat. N-ö regioonivälistest välismaalastest on meeskonnas lisaks Anierile kaks brasiillast – keskkaitsja Lucas Rocha ja ründaja Willian Popp. Viimane on kümne väravaga liiga suurim väravakütt.

Tai kõrgliiga hooaeg on praegu poole peal. Muangthong United on 15 vooruga kogunud 25 silma, jäädes liider Buriram Unitedist maha seitsme punktiga. Kokku mängib liigas 16 meeskonda.

Muangthong Unitedi kodumänge külastab keskmiselt 1800 pealtvaatajat. Ka selle hooaja publikurekord sündis Anieri koduklubi osalusel, kui nende võõrsilmängu liidri Buriram Unitediga külastas 12 000 silmapaari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles