Eesti olümpialootus sai kuu enne olümpiat võika vigastuse, EMil startimine sattus ohtu

Karl Mihkel Eller
Copy
Marten Liiv ei taha olümpiat silmaspidades võtta mingisuguseid riske ning kui jalg homme natukenegi valutab, siis ta EMil ei stardi.
Marten Liiv ei taha olümpiat silmaspidades võtta mingisuguseid riske ning kui jalg homme natukenegi valutab, siis ta EMil ei stardi. Foto: Tairo Lutter

Marten Liivi osalemine reedel Hollandis algavatel kiiruisutamise Euroopa meistrivõistlustel sattus küsimärgi alla, sest Eesti rekordimees sai esmaspäeval treeningul võika jalavigastuse. Liiv on küll optimistlik, kuid lõpliku otsuse EMil osalemise kohta langetab ta loetud tunnid enne starti. Vähem kui kuu aja pärast algav Pekingi olümpia ei tohiks esmase info põhjal ohus olla.

Eesti parim kiiruisutaja Marten Liiv oli enne sel nädalal algavaid Euroopa meistrivõistlusi positiivselt meelestatud. Veel eelmise aasta viimastel nädalatel pakatas ta enesekindlusest ning mullune MMi viies mees võttis EMil sihiks esikolmikukoha. Kui Postimees 25-aastasele Eesti rekordimehele mõni päev enne Hollandis algavat EMi helistas, et eesootava tiitlivõistluse kohta mõni küsimus esitada, ütles Liiv kohe, et võib pikemalt vestelda, sest kiiret pole kuhugi. Kuidas nii?

Nüüd on parem jalg paistes ja seal on kaks suurt hammasratta jälge.

Kiiruisutaja Marten Liiv

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles