Hispaanias ebaõnnestunud jalgpallitäht on naasmas Inglismaale

Karl-Joosep Küngas
Copy
Philippe Coutinho Barcelona särgis.
Philippe Coutinho Barcelona särgis. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Barcelona hingekirja kuuluv Philippe Coutinho on pühkimas Hispaania tolmu viimaks jalge alt ning naasmas Inglismaa kõrgliigasse. Temast on väga huvitatud Steven Gerrardi juhendatav Aston Villa.

Coutinho siirdus Liverpoolist 2018. aastal suurte lootustega FC Barcelonasse, ent enda kanda tal kinnitada ei õnnestunudki. Nõnda on 145 miljoni euro eest ostetud Brasiilia koondislast pidevalt seostatud erinevate klubidega.

Kui varasemalt pole Barcelona soovinud liiga odavalt Coutinhost loobuda, siis nüüd on olukord hoopis teine. Brasiillasest soovitakse maha müüa, et enda nimekirja lisada pärast jõule soetatud Ferran Torrest.

Inglismaal on Coutinhost huvitatud nii Londoni Arsenal, Everton, Newcastle United kui ka Aston Villa. Viimane on esimese pakkumise juba ka teinud ning peagi loodetakse lepinguni jõuda.

Nõnda saaksid Inglismaal taas kokku Aston Villa peatreener Steven Gerrard ja Coutinho, kes mängisid üheskoos mõned aastad tagasi Liverpooli ridades. «Me ei osta mängijaid lihtsalt niisama. Soovime kindlaid positsioone tugevndada ja keskväli on üheks selliseks,» lausus Gerrard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles