18-kordne Rootsi meister näeb kõvasti vaeva, et palgata Eesti koondislast

Postimees Sport
Copy
Erik Sorga.
Erik Sorga. Foto: Eero Vabamägi

18-kordne Rootsi jalgpallimeister Göteborg teeb kohaliku meedia andmetel kõvasti tööd, et palgata enda ridadesse Eesti koondislane Erik Sorga. 22-aastane Eesti ründaja kuulub praegu MLSi klubi DC United hingekirja, kuid on laenulepingu alusel mängimas Hollandi esiliigas Venlos.

Expressen kirjutas oma allikatele tuginedes, et mullu Rootsi kõrgliigas kaheksanda koha saanud Göteborg tahab Sorgat kangesti oma ridadesse ja sobituks nende meeskonnaga. Hooajaeelsed kontrollmängud peaksid Rootsis algama juba järgmisel nädalal.

Sorga liitus USA kõrgliigasse kuuluva DC Unitediga 2019. aasta lõpus ning tema leping kehtib 2022. aasta detsembrini. Eestlase statistilistest näitajatest tuuakse välja, et lõppenud MM-valiksarjas lõi ta koondise eest kolm väravat, kokku on ta kirja saanud 15 tabamust. Hollandi esiliigas on Sorga 11 kohtumisega löönud kolm väravat.

Göteborg tuli Rootsi meistriks viimati 2007. aastal ning tõe huvides olgu mainitud, et suurem osa nende meistritiitlitest pärinevad eelmisest sajandist, kõige kuldsemad olid 1980ndad ja 90ndad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles