Biatlonikuningas Bö mõistab, et peab tippu naasmiseks vingumise lõpetama

Christopher Krutto
Copy
Johannes Thignes Bö.
Johannes Thignes Bö. Foto: RONALD WITTEK/SCANPIX

Viimastel aastate parima laskesuusataja Johannes Thingnes Bö hooaeg pole tänavu väga hästi alanud ja individuaaldistantsidelt on ta MK-sarjas võidutsenud täna vaid korra. Ometi teab ta, mida on tagasi tippu jõudmiseks vaja.

Bö hoiab MK-sarja üldarvestuses hetkel seitsmendat kohta. Ometi on olümpiamängud juba ukse taga ja seetõttu peab norrakas leidma mooduse vormikõvera parandamiseks.

«Kui aus olla, siis see kõik teeb mind kurvaks,» tunnistas Bö Norra rahvusringhäälingule peale Oberhofi sprindi 28. kohta. «Pettumust valmistav esitus ja kurb tuju. Lamades vedas mul tingimustega ja lasin enda arust piisavalt kiirelt,» rääkis Bö, kes tegi lamadestiirus lausa kolm eksimust.

«Aga isegi heades tingimustes peab andma endast kõik. Tundub, et ma olen unustanud, mis tunne see on. See oli kohutav algus ja pean kiiresti sooritusi parandama,» avaldas Bö ja jätkas: «Pean lõpetama jonnimise ja vabanduste tegemise. Tahan kiiresti tippu tagasi jõuda. Olen selle järele natuke hull. Pean lihtsalt oma agressiivsust tagasi saama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles