Kontaveit Austraalia turniiridest: mul on enesekindlust, et võin kaugele jõuda (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Eero Vabamägi

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 7.) võitis Austraalia lahtiste eelturniiril Sydneys Hiina esireketit Shuai Zhangi (WTA 60.) 6:3, 6:3. Pärast matši tunnistas ta, et raskest hooajast taastumine on võtnud aega, kuid ta on uuteks väljakutseteks valmis. Ta lisas, et Austraalias toimuvateks turniirideks ei pane ta endale lisapingeid, kuid tal on enesekindlust, et võib WTA turniiril ja aasta esimesel suurel slämmil kaugele jõuda.

Muidugi mõista oli eestlannal hea meel, et alustas aastat võiduga. «Olen õnnelik, et saan tagasi väljakul olla. (Pärast WTA finaalturniiri – toim) pole olnud lihtne aeg. Kehal läks aega, et taastuda raskest aasta lõpust. Hakkasin treenima, sain ajapikku tagasi mängu. Polnud lihtne ülesanne, et paar nädalat võtad rahulikult ja siis trenni. See oli aeglasem protsess,» ütles Kontaveit pärast mängu toimunud pressikonverentsil.

Palju on tänasest võidust kasu järgmistes mängudes, seda näitab aeg, ütles Kontaveit. «Tundsin enda servil väga hästi. Esimene mäng ei ole kunagi lihtne, aga üldiselt on hea meel, kuidas ma aastat alustanud olen. See, et tänane mäng oli kiire, ei anna mulle mingisugust eelist järgmisteks mängudeks.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles