VIDEO ⟩ Monteks autole viimast lihvi andev Tänak: kuidas saab keegi hooaega ette ennustada?

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Ott Tänak testib täna Hyundai Rally1-autot uue hooaja esimeseks, Monte Carlo MM-ralliks. Milliseks hooaeg kujuneb, eestlane ennustada ei oska.

«Kuidas saab keegi ennustada?» sõnas Tänak DirtFishile. «Väga raske on ennustada, kuhu me jõuame. Oleme keskendunud vaid enda tööle, et saaksime õnnelikud olla. Ajame oma asja ning eks võistlustel näeme, kus me võrreldes teistega oleme.»

Tänaku test:

Tänak on kuulnud igasuguseid kuulujutte, kus maal Hyundai i20 N Rally1-auto võrreldes M-Spordi Ford Puma ja Toyota Yarisega paikneda võiks, kuid eestlane neist välja ei tee.

«Meie meeskond on teinud maksimumi. Nad on, gaas põhjas, nii nädalavahetuseti kui ka pühade ajal edasi liikunud. Nad on autoga teinud imelist tööd. Oleme teinud kõik, mis võimalik, ja vahepeal on kutid isegi teinud rohkemat, kui reaalsus lubab,» lausus Tänak.

Detsembris lahkus ootamatult Hyundai rallitiimi pealiku kohalt Andrea Adamo. Eestlase sõnul on tiimile kiiremas korras uut juhti vaja. «Inimestel puudub praegu meeskonnas juht. Uute asjade puhul on seis kriitiline ning sellistel puhkudel on oluline, et sul on keegi, kes uksi avab. Inimesed töötavad praegu täiega ning seetõttu on vaja ka pealikku. Tean, et inimesed Koreas töötavad selle nimel,» lausus Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles