JÄRELVAADATAV ⟩ TalTech alistas Šveitsi klubi ja astus eurosarjas ühe jalaga veerandfinaali (1)

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Challenge Cupi kaheksandikfinaali avakohtumises alistas TalTech võõrsil Šveitsi klubi Schönewerdi 3:1 (22:25, 25:21, 25:17, 25:17). Postimees ja Duo 5 näitasid lahingut otseülekandes.

Avageimis tuli TalTechil küll šveitslaste paremust tunnistada, kuid siis saadi oma mängumootor käima ning väljakuperemeestele ei antud enam sõnaõigust.

Kevin Saar ja Matěj Šmídl tõid parimatena 17 punkti, 13 punkti jäi Beau Grahami arvele. TalTechi rünnakuresultatiivsus oli 50%, vastastel alla 40. Vastuvõtt oli kergelt kaldu Schönewerdi poole (54% vs. 49%).

Korduskohtumine toimub juba kolmapäeval ning veerandfinaali pääsemiseks on TalTechil vaja kahte geimivõitu. Eurosarja järgmises ringis ootab ilmselt ees Türgi tippklubi Ankara Halkbank.

Enne mängu:

TalTech on Credit24 meistriliigas üheksa võistkonna konkurentsis teisel kohal, kaotades liider Tartu Bigbankile kuue punktiga. Schönewerd on Šveitsi meistrivõistlustel seitsme klubi hulgas neljas, kirjas on nii kuus võitu kui ka kuus kaotust.

Saaremaa VK asemel eurosarja pääsenud TalTech peab mõlemad lahingud Šveitsis ning ka kolmapäevane lahing algab kell 21. Sellestki mängust teevad Postimees ja Duo 5 otseülekande.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles