Pikalt pausi pidanud Eesti rallimehe esimene start lükkub koroona tõttu edasi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Karl Martin Volver Škoda Fabia protoautoga.
Karl Martin Volver Škoda Fabia protoautoga. Foto: Kerlin Lehtla

Karl Martin Volver on Eesti rallitalent, kelle arengut segas raske seljavigastus. Sel hooajal on mees tagasi ralliradadel, ent tema esimene võistlus Soomes jääb koroonaviiruse tõttu pidamata.

22-aastane rallimees vigastas end 2019. aasta Rally Estonial ning pole pärast seda enam võistlustulle astunud. Ta kaldus toona märjal kruusal sõites teelt kõrvale ning sealt omakorda teetruubile otsa. Rallimees lõpetas lõpuks põllul, ent vigastused olid väga tõsised.

«Aega aga raisku lasta oleks olnud liiga lihtne. Taastumine kulges ühte seni mu võimsamat projekti luues ning mul on hea meel seda teiega nüüd jagada. Nimelt olen valmis saanud enda nelikveolise Škoda proto. Selle arenduse ja ehituse taga olen mina ja minu tiim. Suurim eesmärk on selle autoga algaval hooajal koguda võimalikult palju sõidukilomeetreid ja kogemusi. Esimesed testisõidud on nüüdseks juba tehtud ning emotsioonid on laes! Masin töötab ja tunne on võimas!» kostis Volver möödunud kuul.

Volver pidi hooaja avama Soomes Arctic Rallyl, ent koroonaviiruse tõttu jääb tal seal osalemata. «Seoses aasta lõpus vastu võetud uute Covid-19 reeglitega Soomes, peame tõdema, et nädalalõpus toimuval Arctic Lapland Rally-l osalemine ei ole meie jaoks kahjuks võimalik. Olge terved!» tõdes Volver sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles