Võrkpallikoondise uus loots on valmis Eesti nimel kodumaal reeglitele vastu astuma

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Võrkpallikoondise uuel peatreeneril Fabio Solil on nii rahvusmeeskonna kapteni Kert Toobali (tagaplaanil) kui ka alaliidu presidendi Hanno Pevkuri (esiplaanil) toetus.
Võrkpallikoondise uuel peatreeneril Fabio Solil on nii rahvusmeeskonna kapteni Kert Toobali (tagaplaanil) kui ka alaliidu presidendi Hanno Pevkuri (esiplaanil) toetus. Foto: Mihkel Maripuu

Esmaspäeval avalikustati, et Eesti meeste võrkpallikoondise uueks peatreeneriks saab juba mitu head aastat siinsete volleinimeste radaril olnud Fabio Soli.

42-aastane itaallane oli üks võimalikest kandidaatidest ka kolm aastat tagasi, mil umbes 20 nime hulgast langes liisk lõpuks prantslasele Cédric Énardile. Nüüd oli alaliidu juhatuse laual tunduvalt vähem, president Hanno Pevkuri sõnul neli-viis nime, mille seast valiti välja Soli.

«Fabio on minu radaril olnud juba mitu aastat. See pole juhuslik valik, vaid olen tema tegemisi jälginud. Minul oli ta valik number üks algusest peale ning ka juhatus valis ta peatreeneriks ilma ühegi vastuhääleta,» avas Pevkur protsessi tagamaid, kuid lisas, et otsusesse sai kaasatud ka mängijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles