TalTechist on lahkumas teinegi Eesti koondislane, sedapuhku Kreekasse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sten-Timmu Sokk.
Sten-Timmu Sokk. Foto: fiba

Eesti korvpallikoondise mängujuht Sten Sokk siirdub taas välismaale. TalTechi mänguvormi peaks ta korvpalliportaali Eurobasket.com teatel vahetama Kreeka esiliigasse kuuluva Mesologiou Charilaos Trikoupise vastu.

Ametlikku kinnitust ülemineku kohta veel pole, ent lähipäevadel peaks see tulema. Nõnda võtab Sokk teist korda karjääris ette reisi Kreeka esiliigasse. Seal mängis ta ka hooajal 2018/19, mil vedas Thessaloniki Iraklise mänguvankrit ja aitas klubil tõusta tagasi Kreeka kõrgliigasse.

Charilaos on Kreeka esiliiga tabelis praegu nelja võidu ja seitsme kaotusega 15 meeskonna hulgas 10. kohal. Soku liitumisega loodetakse kindlasti kohamängudele ehk kaheksa parema hulka pääseda.

TalTechile on Soku lahkumine väga valus, sest mõne päeva jooksul jäädakse ilma kahest liidrist. Enne mängujuhti lahkus meeskonnast ka Mikk Jurkatamm, kes siirdus Itaalia kõrgliigas palliva Treviso Basketi rivistusse.

Tänavu jõudis Sokk TalTechi ridades Eesti-Läti ühisliigas mängida 11 kohtumises, kus ta viskas keskmiselt peaaegu 26 minutiga 9,3 punkti ja jagas 5,1 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles