Jeremy Lin ja Ricky Rubio pääsesid samuti Tähtede mängule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Lin (paremal).
Jeremy Lin (paremal). Foto: SCANPIX

NBA Tähtede mängu nädalavahetuse raames peetakse laupäeval ka tõusvate tähtede mäng. Platsile jooksevad nii söödumasin Ricky Rubio kui ka viimase paari nädalaga ülemaailmseks kuulsuseks kerkinud Jeremy Lin.

Tegemist on järjekordse formaadimuudatusega – varem on enne põhimängu peetud esimest ja teist hooaega liigas mängivate meeste omavaheline mõõduvõtt. Nüüd on aga neist moodustatud kaks segavõistkonda, kuhu mängijaid valisid Shaquille O’Neal ja Charles Barkley.

O’Neali meeskond:

Blake Griffin (Los Angeles Clippers), Jeremy Lin (NY Knicks), Ricky Rubio (Minnesota Timberwolves), Markieff Morris (Phoenix Suns), Kemba Walker (Charlotte Bobcats), Landry Fields (NY Knicks), Norris Cole (Miami Heat), Brandon Knight (Detroit Pistons), Tristan Thompson (Cleveland Cavaliers), Greg Monroe (Detroit Pistons)

Barkley meeskond:

Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), DeMarcus Cousins (Sacramento Kings), Derrick Williams (Minnesota Timberwolves), Paul George (Indiana Pacers), MarShon Brooks (NJ Nets), John Wall (Washington Wizards), Tiago Splitter (San Antonio Spurs), Evan Turner (Philadelphia 76ers), Gordon Hayward (Utah Jazz), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs)

Tänavune Tähtede mäng toimub 25. veebruaril Orlandos, tõusvate tähtede kohtumine päev varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles