Djokovic 2.0? Tipptennisist selgitas, miks ta on kaitsepookimise vastu (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Tennys Sandgren.
Tennys Sandgren. Foto: Grant Halverson/Getty Images/AFP/Scanpix

USA tennisist Tennys Sandgren (ATP 93.) kõneles avameelselt sellest, miks ta on tippsportlasena vaktsineerimise vastu ning kuidas kaitsepookimine võib tema karjääri mõjutada.

«Ma ei kahetse, et olen vaktsineerimata. Oleme läinud ohtlikule teele, oleme sunnitud tegema seda, mida me ei taha. Mina jään oma tõekspidamistele kindlaks, isegi siis, kui see segaks minu karjääri,» vahendas Sandgreni sõnu Sky News.

30-aastane Sandgren, kes on karjääri tipphetkel kerkinud ka maailma 41. reketiks (2019. aasta jaanuaris) ja pääsenud Wimbledoni turniiril neljandasse ringi, plaanib tänavu kaasa lüüa vähemalt ühel suure slämmi turniiril. «Ehk saavad asjad sel aastal korda, ma vähemalt loodan seda. Plaanin enne Ameerika lahtiseid mängida ka USAs. Üks suur slämm on parem kui mitte midagi,» lisas ameeriklane.

Sandgren jätab Austraalia lahtised vahele mõistetavatel põhjustel – kuna mees on vaktsineerimata, siis ei pääse ta Rohelisele mandrile. Erinevalt Novak Djokovicist ei soovinud Sandgren saada meditsiinilist erandit, sest enda sõnul ei ole tal selleks mingit vajadust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles