Torm veeklaasis: Marko Kilbi osalemine Soome meistrivõistlustel tekitas paksu pahandust (2)

Christopher Krutto
Copy
Marko Kilp alustas hooaega novembris Vuokattis peetud Soome meistrivõistluste etapil, kuid võinuks halvema õnne korral jääda sealt ka eemale.
Marko Kilp alustas hooaega novembris Vuokattis peetud Soome meistrivõistluste etapil, kuid võinuks halvema õnne korral jääda sealt ka eemale. Foto: JENS SCHLUETER/Scanpix

Eesti murdmaasuusataja Marko Kilp treenib suvest alates Soomes Tampere Yritys Hiihto suusatiimis ja registreeriti koos tiimikaaslastega novembri alguses peetud Soome meistrivõistluste etapil Vuokattis. Ometi on tema osalemine põhjanaabrite suusasarjas põhjustanud korralikult kõneainet.

Nimelt kirjutab Soome väljaanne Iltalehti, et lõpuks Vuokkatis viiendana lõpetanud Kilp võinuks algselt võistlusest üldse kõrvale jääda, sest umbes nädal enne võistlust võttis meeskonna tegevjuhi Jeri Koponeniga ühendust suusaliidu ametnik, kelle sõnul ei tohtinud eestlane startida.

«Marko on meeskonna liige ja tal on kehtiv litsents, nii et reeglite järgi oli kõik korras. Ma ei pidanud vajalikuks suusaliidust kellegagi rääkimiseks, sest lugesin reegleid mitu korda läbi,» seletas Koponen, miks otsus tekitas temas hämmingut.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles