Selgus, kes on Manchester Unitedis Cristiano Ronaldo väidetavad liitlased

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Manchester Unitedi peatreener Ralf Rangnick (keskel).
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Manchester Unitedi peatreener Ralf Rangnick (keskel). Foto: PETER POWELL/EPA/Scanpix

Jätkuvalt mõõnaperioodis Manchester United on jagunenud kahte leeri. Meedias liikuvate spekulatsioonide põhjal on nüüd selginenud, et klubi on jagunenud kaheks fraktsiooniks: portugali keelt kõnelevad mängijad eesotsas Cristiano Ronaldoga ja teised.

Portugali keelt rääkivate mängijate nimistusse kuuluvad Unitedis lisaks Ronaldole veel Bruno Fernandes, Diogo Dalot, Fred ja Alex Telles. Nemad on väidetavalt tülis mängijatega, kes nende emakeelt ei kõnele.

TalkSporti ajakirjaniku Alex Crooki andmetel on kahe osapoole vahel selge lõhe. «Seal on mõned probleemid. Ronaldo agent lendas Inglismaale, kuna tema klient pole veendunud, kas tegi klubivahetusega õige otsuse ja teenib oma CVsse trofeesid juurde,» ütles ajakirjanik.

Detsembris võttis Manchester United peatreeneri koha üle sakslane Ralf Rangnick, kuid Crooki arvates pole tegu juhendajaga, kes oleks suuteline nii suurt klubi vedama. «Paljud Bundesliga treenerid, kes on Inglismaale tulnud, on saanud palju heakskiitu: Jürgen Klopp, Thomas Tuchel, Ralph Hasenhuttl. Ta (Rangnick – toim.) on kogenud treener, meile öeldi, et vaadake talle alt üles. Ma arvan, et sellega pingutati üle. Ma pole kindel, et teda võetakse nii kõrgetasemelisena,» lisas Crook.

United on Inglismaa kõrgliigas seitsmendal koha ja on kogunud 31 punkti. Tabeliliidrist ja linnarviaal Cityst jäädakse maha 22 punktiga, Meistrite liigasse viiv neljas koht jääb ManUst nelja punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles