Pärnu Sadam tegi aasta esimeses mängus Kalev/Cramol selja prügiseks

Postimees Sport
Copy
Siim-Markus Post (palliga) viskas Kalev/Cramo vastu kõige rohkem korve.
Siim-Markus Post (palliga) viskas Kalev/Cramo vastu kõige rohkem korve. Foto: Sander Ilvest

Paf Eesti-Läti korvpalliliigas suutis Pärnu Sadam võõral väljakul 79:66 alistada liigas teist kohta hoidva BC Kalev/Cramo.

Kalevi Spordihallis toimunud kohtumine algas Pärnu kerge initsiatiiviga, kuid avaveerand lõppes võõrustajate 17:16 võiduga. Teise veerandi võitis aga punktiga Pärnu ning poolajapausile mindi 36:36 viigiseisul.

Kolmandal veerandil haaras eduseisu aga suvepealinna klubi ning viimasele veerandile läks Pärnu kümnepunktilises eduseisus 58:48. Viimase veerandi alguses tegid külalised kolme minutiga 5:0 spurdi ja edumaa oli 15 silma.

Seda eduseisu enam maha ei mängitud ja lõpuks võeti 79:66 võit. Pärnu parimaks kerkis Siim-Markus Post, kes viskas 16 punkti, andis seitse resultatiivset söötu ja võttis viis lauapalli. 15 punkti jäi kapten Mihkel Kirvese nimele. Kalevi mängu vedasid Rauno Nurger (15 punkti) ja Silas Melson (12 punkti).

Kalev/Cramo seni ainus kaotus tuli hooaja avamängust, kui 1. oktoobril kaotati 84:86 tabeliliider Riia VEFile. Craml on nüüd 11 võitu ja kaks kaotust, Pärnul kuus võitu ja sama palju kaotusi ning ilmselt tõustakse punktitabelis seitsmendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles