BLOGI ⟩ Loobumisvõidu saanud Kontaveit pääses Sydneys poolfinaali (2)

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit (paremal) surumas kätt Ons Jabeuriga.
Anett Kontaveit (paremal) surumas kätt Ons Jabeuriga. Foto: CLIVE BRUNSKILL/Scanpix

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit (WTA 7.) pääses Sydney Classic tenniseturniiril poolfinaali, kui maailma 10. reket ja hea sõbranna Ons Jabeur andis pärast 4:6 kaotatud avasetti seljavalule viidates eestlannale loobumisvõidu. Kohtumise käekäiguga saab põhjalikumalt tutvuda allolevas blogiaknas.

Enne mängu:

Kontaveit alistas Sydney turniiri teises ringis tulemusega 6:3, 6:1 rumeenlanna Elena Gabriela Ruse (WTA 82.) ning läheb tuleval ööl peetavas veerandfinaalis vastamisi 6:4, 6:4 Petra Kvitova (WTA 21.) alistanud tuneeslannaga.

Ei pea eriline tennisesõber olema, et teada, kui head sõbrannad Jabeur ja Kontaveit on. Näiteks möödunud aasta lõpus haaras eestlanna viimasel hetkel Jabeurilt viimase koha WTA aastalõputurniiril, kuid tuneeslanna vaatas sellele otsa läbi huumoriprisma.

Praegu viibivad mõlemad Rohelisel Mandril, kus valmistuvad Austraalia lahtisteks. Koos trenni tehes taaslavastati ka kuulus pilt.

Eestlanna on Jabeuriga kohtunud tenniseväljakul neljal korral ja kolmel neist on platsilt võitjana lahkunud tuneeslanna. Mis teeb temast nii keerulise vastase? «Eks ta on väga osav ja teeb huvitavatest asenditest ettearvamatuid lööke. Selleks peab valmis olema ja arvestama. Saab olema raske mäng, aga tugeva turniiri veerandfinaalis võib seda oodata,» kirjeldas Kontaveit sõbranna mängustiili.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles