Koroona seljatanud Kontaveidi sõbranna ja konkurent: adrenaliin aitab valu peita

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit (vasakul) ja  Ons Jabeur.
Anett Kontaveit (vasakul) ja Ons Jabeur. Foto: Rob Prange/ZUMA Press Wire/SCANPIX

Kolmapäeval tunnistas sarnaselt Anett Kontaveidiga (WTA 7.) Sydney Classic tenniseturniiril veerandfinaali pääsenud Ons Jabeur (WTA 10.), et väljakule astudes tekkiv adrenaliin aitab tal vigastusega kaasneva valu unustada.

Kontaveit ja Jabeur on head sõbrannad ning kohtuvad omavahel Austraalia lahtiste eelturniiri veerandfinaalis. Jabeur, kes tõusis sarnaselt Kontaveidiga eelmise hooaja hea lõpuga WTA tabeli esikümnesse, nakatus koroonasse eelmisel kuul Abu Dhabis toimunud näidisturniiril.

«Ma ei hakka valetama, ma pole praegu sada protsenti valmis, aga ma liigun sinnapoole,» ütles esimese araablannana maailma tenniseparemikku kerkinud Jabeur, vahendas Reuters.

«Hooaja lõpp oli koroona tõttu natuke raske. See ei lubanud mul eriti trenni teha. Mängin praegu mäng-mängu haaval ja vaatan, kuidas enesetunne on. Vahel aitab adrenaliin ja mängupilt valu peita. Olen õnnelik, et see nii on,» lisas ta.

Jabeur oli arvamusel, et maailma esikümnesse murdmine on üks asi, seal püsimine hoopis midagi muud. «Sellisel tasemel pole lihtne. Minu eesmärk on esikümnes olla. Miks mitte esiviisikus? Tahan võita veel rohkem tiitleid. Tunnen, et saan sellega hakkama,» oli Kontaveidi üks parimaid tipptennisistidest sõbrannadest enesekindel.

Kontaveit ja Jabeur kohtuvad Sydney Classicu veerandfinaalis Eesti aja järgi ööl vastu neljapäeva. Võitja vastaseks on poolfinaalis kas Barbora Krejcikova (WTA 4.) või Caroline Garcia (WTA 75.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles