Eesti suusasprinterid põrusid Poolas taas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Simonlatser
Timo Simonlatser Foto: Toomas Huik

Murdmaasuusatamise MK-sari jätkus Poolas Szklarska Porebas, kus sõideti vabatehnikastiilis sprint. Kaasa tegi ka kaks eestlast – Anti Saarepuu ja Timo Simonlatser.

Kahjuks kumbki eelsõidust taas edasi ei pääsenud. Simonlatser sai 47. koha, kaotades parima aja välja sõitnud norralasele Anders Glöersenile 7,36 sekundit. Saarepuu kaotas norrakale tervelt 10,91 sekundit ja lõpetas 72 võistleja seas 64. kohaga.

Glöersenile järgnesid ajasõidus itaallane Federico Pellegrino ja soomlane Anssi Pentsinen. Hetkel MK-sarjas eestlastest parimat kohta hoidev Peeter Kümmel on endiselt hädas õlavigastusega ja Poolas kaasa ei teinud.

Naiste sprindi eelsõidu võitis sakslanne Denise Herrmann, teine oli Ingvild Flugstad Ostberg Norrast ja kolmas soomlanna Anne Kyllönen. MK-sarja üldliider Marit Bjørgen näitas neljandat aega, tema suurim konkurent Justyna Kowalczyk oli alles 24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles