AMETLIK ⟩ 32-aastane Sokk liitub Kreeka klubiga, et panna end viimane kord välismaal proovile

Postimees Sport
Copy
Sten-Timmu Sokk (vasakul).
Sten-Timmu Sokk (vasakul). Foto: Raul Mee

Eesti korvpallikoondise mängujuht Sten Sokk llitub Kreeka esiliigasse kuuluva Mesologiou Charilaos Trikoupisega. Klubivahetust kinnitas eestlase senine tööandja TalTech.

«Tahtsin ennast ehk viimane kord veel välismaal proovile panna. Kurb meel on nii mõnusast seltskonnast lahkuda. Eestlased on ja jäävad alati suurepärasteks meeskonna mängijateks. Olen tänulik kogu TalTechi korvpalliperele, kes tegid sellest poolaastast nauditava kogemuse. Soovin meeskonnale edu ja et nad lõpetaksid hooaja sama positiivselt kui me koos alustasime,» ütles Sokk TalTechi Facebooki lehel.

Peatreener Alar Varrak soovib Soku karjäärile tuult tiibadesse. «Tänu temale saime mitu head võitu, kaasa arvatud Superkarika pronksmedal. Väga hea meel on tema üle, et karjääri lõpusirgel saab veel välismaal ennast proovile panna. Meeskonna jaoks tähendab see seda, et ühe nädala jooksul jäime ilma ka teisest üliolulisest lülist tagaliinis. See seab meid raskesse seisu, aga annab võimaluse mõnel noormängijal esile tõusta,» ütles peatreener.

Charilaos on Kreeka esiliiga tabelis praegu nelja võidu ja seitsme kaotusega 15 meeskonna hulgas 10. kohal. Soku liitumisega loodetakse kindlasti kohamängudele ehk kaheksa parema hulka pääseda.​

Tänavu jõudis Sokk TalTechi ridades Eesti-Läti ühisliigas mängida 11 kohtumises, kus ta viskas keskmiselt peaaegu 26 minutiga 9,3 punkti ja jagas 5,1 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles