VIDEO ⟩ Ilmus esimene videolõik Breeni hirmuäravatast avariist Prantsusmaal

Karl-Joosep Küngas
Copy
Craig Breeni Ford Puma Rally1-auto.
Craig Breeni Ford Puma Rally1-auto. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Sel hooajal M-Spordi roolis esimest korda MM-sarja täishooaega kaasa sõitev Craig Breen elas enne esimest etappi üle hirmuäratava avarii.

Monte Carlo ralliks testisõitu teinud Breen lõikas üht vasakkurvi liiga palju ning puudutas teepiiret. Sealt paiskus tema masin aga juba kiviseina, kust omakorda teekond mäenõlvalt puude vahele jätkus.

Avarii videos alates 1.29:

Õnneks jäid nii sõitja kui ka kaardilugeja Paul Nagle terveks ning nad saavad rahulikult Monte Carlo ralliks valmistumist jätkata. Kahjuks ei saanud nad seda jätkata enam täna, sest auto oli üsna palju kahjustada saanud.

«Alustasime tööd, et masin taas rajale saata. See oli mäenõlvast väga palju alla vajunud, ent mul on andmeid, et auto peaks siiski korda saama. Kahjuks küll mitte täna, ent peagi on see terve,» lausus M-Spordi pealik Richard Millener ralliportaalile Dirtfish.

Hetkel, mil kõik võistkonnad usinalt testisõite teevad, on väikene viivitus väga suureks kahjuks M-Spordile. Juba homme peaks sama autoga testisõitu tegema Gus Greensmith, ent tema sõit võib lükkuda reedesele. Pühapäeval istub sinna Sebastien Loeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles