Krejčíková tasavägisest mängust Kontaveidiga: minu närvid pidasid paremini vastu (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Barbora Krejčíková.
Barbora Krejčíková. Foto: DAVID GRAY/AFP/Scanpix

Sydney Tennis Classic WTA-turniiri poolfinaalis Anett Kontaveidi alistanud Barbora Krejčíková sõnul said tasavägises lahingus otsustavaks närvid, mida tšehhitar suutis paremini külmana hoida.

Kaks ja pool tundi kestnud matšis kaotas Krejčíková küll avaseti 0:6, ent võitis järgmised kaks 6:4, 7:6 (12). Seejuures tõrjus ta seitse Kontaveidi matšpalli.

«Me mõlemad mängisime väga kõva matši ja näitasime imelist tennist. See oli tasavägine mäng ning mul on hea meel, et suutsin paremini närve hoida ja matši võita,» ütles Krejčíková.

0:6 algus ei mõjunud Krejčíková enesekindlusele just ülemäära hästi, ent ta suutis oma võimalused ära oodata. «See mäng oli mentaalselt väga raske. 0:6 kaotamine avasetis pole just väga enesekindel algus. Anett mängis alguses väga hästi, kuid teadsin, et ka minul tekivad oma võimalused. Kuni matši lõpuni oli 50:50, kes võidab. Minu närvid pidasid lihtsalt paremini vastu,» ütles Krejčíková.

Tšehhitari sõnul sundis Kontaveit teda oma mängu muutma. «Ta mängis väga hea rütmiga ja agressiivselt, mistõttu pidin oma mängustiili muutma ja olema ka ise agressiivsem,» tõdes ta.

Austraalia lahtistel kohtub Kontaveit avaringis Krejčíková paarismängupartneri Katerina Siniakovaga (WTA 48.). Küsimusele, kas tal on koondisekaaslasele mänguks eestlannaga nõu anda, vastas Krejčíková: «Kusjuures ma polnud loosi vaadanudki. Kui mu partner seda küsib, siis midagi mul on ikka öelda, aga esmalt peab ta küsima.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles