Vips kinnitas tänavuse hooaja plaanid

Christopher Krutto
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool

Red Bulli noortesüsteemi kuuluv vormelisõitja Jüri Vips kinnitas, et sõidab ka tänavu F2-sarjas ning esindab taas Hitech GP võistkonda.

Möödunud hooajal kaks võitu ja kuus poodiumikohta noppinud Vips jäi üldarvestuses kuuendaks. Sel aastal saab eestlane võimaluse enda sooritusi veelgi parandada.

«Ma olen väga elevil, et liitun veel üheks aastaks Hitechiga. Ehitasime 2021. aastal tugeva suhte, mis aitas mul auto selgeks saada ja teha tiimiga koostööd, et me suudaks kogu hooaja jooksul endast parima anda. Ootan järgmiste võitude eest võitlemist. Suured tänud Red Bullile nende toe eest,» sõnas Vips Hitechi pressiesindusele.

Kusjuures Red Bull kinnitas oma kodulehel, et lisaks Vipsile sõidavad tänavu F2-s veel neli nende noortetiimi kuuluvat sõitjat. Üheks neist on ka uusmeremaalane Liam Lawson, kes möödunud hooajal Vipsi tiimikaaslaseks oli. Tänavu sõidab ta Carlini meeskonnas.

Samuti leiab sealt India sõitja Jehan Daruvala, kes sõitis viimased kaks hooaega Carliniga F2-s, kuid kolib nüüd Premasse. Tema tiimikaaslaseks saab Red Bulli juunior Dennis Hauger, kes võitis möödunud aastal F3-sarja.

Lisaks eelmainitutele sõidab DAMSi ridades samuti Red Bulli noortesüsteemi kuuluv Ayumu Iwasa.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles