Järjekordne südameprobleem! Müncheni Bayerni täht peab pausi võtma

Karl-Joosep Küngas
Copy
Müncheni Bayerni mängumees Alphonso Davies.
Müncheni Bayerni mängumees Alphonso Davies. Foto: LakoPress via www.imago-images.de/imago images/Lackovic

Saksamaa jalgpallihiiu Müncheni Bayerni tähtmängija Alphonso Davies peab mitu nädalat treeningutelt eemal olema, kuna tal avastati südameprobleem.

Bayern on viimastel nädalatel olnud väga suurtes raskustes just mehitatuse osas. Erinevate tervisemuredega on väljas olnud Manuel Neuer, Leroy Sane, Tanguy Ninzou, Omar Richards ja Dayot Upamecano, ent järgmises voorus õnnestub peatreeneril Julian Nagelsmannil juba kõiki mainituid vajadusel kasutada.

Pikemalt peavad aga vigastus pausi Leon Goretzka, Kingsley Coman ja nüüd lisandus nende hulka Davies. Kanada äärekaitsjal avastati regulaarse uuringu käigus südameprobleem, mis nõudis mängumehelt pausi pidamist. Davies andis jaanuari alguses positiivse koroonaproovi ja seetõttu säärane uuring ka tehti.

«Kõik positiivse koroonaproovi andnud mängijad käivad uuringutel ning temal avastati kergem südameprobleem. See pole midagi hullu, ent ravimiseks tuleb tal aega platsi kõrval veeta,» lausus Nagelsmann.

Bayern on vaatamata erinevatele muredele Saksamaa kõrgliigat juhtimas. Neil on koos 43 punkti ja lähimal jälitajal Dortmundil kuus silma vähem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles