FOTOD Kontaveit sai Jabeurile viimaks «kätte maksta», oma abikäe ulatas ka kunstnik

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anett Kontaveit ja Ons Jabeur.
Anett Kontaveit ja Ons Jabeur. Foto: Twitter @Ons_Jabeur

Eelmisel hooajal teenis tennisemaailmas palju tähelepanu heade sõbrannade Anett Kontaveidi (WTA 7.) ja Ons Jabeuri (WTA 10.) võitlus WTA finaalturniiri viimase koha nimel. Lõpuks teenis selle küll eestlanna, kuid Tuneesia esireket võttis olukorda huumoriprisma kaudu.

Ta jagas Twitteris fotot endast ja Kontaveidist ning kirjutas saateks, et oma peas mõtleb ta, et tahaks Kontaveidil kõrist kinni võtta.

Praegu viibivad Kontaveit ja Jabeur Austraalias, et valmistuda 17. jaanuaril algavaks hooaja esimeseks suure slämmi turniiriks. Et eelmise aasta eest «kätte maksta» ja äsja Twitteri konto avanud Kontaveiti tervitada, taaslavastasid sõbrannad mullu augustis USAs Cincinnatis tehtud foto. Ääremärkusena olgu lisatud, et Kontaveit märkis lõbusalt, et Jabeur sundis teda Twitterisse kontot tegema. 

Mõned päevad hiljem sai Eesti esireket aga oma «kättemaksu», kui temal õnnestus treeningväljakul Jabeur oma pihkude vahele võtta. «Haarates 2022. aastal kontrolli enda kätte,» kirjutas Kontaveit, millele Jabeur lisas omalt poolt humoorikalt: «Ma tahan maailmale näidata, mis tegelikult toimub.»

Valgepallurite omapärane «teraapia» jäi silma ka kunstlikule Cat Leele, kes nendest Instagrami digitaalsed joonistused postitas.

Colacatlee artistinime kandev Lee pühendas Kontaveidile ja Jabeurile palju tähelepanu ka eelmise hooaja lõpus, kui head sõbrannad jagasid omavahel viimase WTA aastalõputurniiri koha. Nimelt tekkis USA profimängijal Kristie Ahnil põnevast võidujooksust ajendatud idee kujutada tennisiste Netflixi sarja «Squid Game» tegelastena, mille peale võttiski ta Lee endale appi ning kahepeale saadi valmis vinge digitaalpilt.

Kuna esimene üritus osutus nõnda populaarseks, otsustas Lee Kontaveidi-Jabeuri seeriaga jätkata.

Kõige tabavama «Squid Game»'ist ajendatud pildi joonistas ta pärast eestlanna Rumeenia triumfi, millega Kontaveit aastalõputurniiri koha lõplikult endale napsas. Fotol suutis ta sümboolselt karamellist välja nikerdada Jabeuri kujutise. Kontaveit jagas toda pilti naeruemotikonide saatel ka enda Instagram story's.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles