NBA staarid ei suuda sotsiaalmeediast eemal olla isegi keset mängu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Golden State Warriorsi tähtmängija  Andrew Wiggins.
Golden State Warriorsi tähtmängija Andrew Wiggins. Foto: EZRA SHAW/SCANPIX

Korvpalliliiga NBA mängijad pälvivad sotsiaalmeedias väga palju tähelepanu, ent see on hakanud juba nende keskendumist takistama. Golden State Warriorsi ja USA korvpallikoondise peatreener Steve Kerr rääkis kõigest lähemalt.

Kerr osales Jon Stewarti taskuhäälingut «The Problem With Jon Stewart Podcast», kus räägiti NBA pallurite sotsiaalmeedia harjumustest. NBA üheks paremaks treeneriks peetav Kett tunnistas, et mängijad on isegi keset mängu sotsiaalmeediaga tegelemas.

«Nendele meestele tuleb kriitikat peale igal minutil ja miskipärast nad ka jälgivad seda pingsalt. Kui lähen poolajal riietusruumi, siis on kõik mehed telefonides,» kostis Kerr.

Stewart oli vastusest šokeeritud, ent Kerr tõesti tunnistas, et nõnda elu käibki. «Mõistagi, kui ma sisse astun, siis panevad kõik oma telefonid ikkagi ära. Olen rääkinud ka NBA teiste treeneritega ja see on nõnda kõikjal. Muideks, kui soovid olla tänasel päeval NBAs treener ja öelda, et telefonid pole riietusruumis lubatud, siis saad kohe kinga,» jätkas Kerr.

Endine Warriorsi keskmängija Andrew Bogut kinnitas peatreeneri juttu ning tõi avalikkuse ette ka ühe näite. Warriorsi suurim täht Stephen Curry ammutab sotsiaalmeediast motivatsiooni, kui ta on näiteks halvasti avapoolajal mänginud. «See on kõige hullumeelseim asi, mida ma selles osas näinud olen,» selgitas Bogut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles