USA-s laineid lööv Kriisa ülikool tõusis pingerivis esikolmikusse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: Facebook @ArizonaAthletics

USA üliõpilaste korvpalliliiga NCAA kõrgeimas divisjonis ainult ühe kaotuse teeninud Kerr Kriisa ja Arizona meeskond jätkavad erinevates edetabelites tõusu. 

Ülikoolikorvpalli kõige mainekamateks pingerivideks on uudisteagentuuri AP koostatud treenerite küsitlus ning väljaande ESPNi edetabelid. Mõlemas pingerivis on Arizona paigutatud kolmandale kohale.

Kriisa ülikoolist on veel kõrgemal ainult Gonzaga ja Auburni ülikoolid ning neist esimest peetakse tänavu koguni NCAA meistritiitli suurimaks soosikuks.

Arizona on tänavu olnud suurepärases hoos. Seni on nende saldoks 14 võitu ja üks kaotus ning seejuures pole enda konverentsis veel kaotusekibedust tuntud. Ekspertide ootusi on selgelt ületatud, sest enne hooaega peeti neid enda konverentsi tugevuselt neljandaks-viiendaks tiimiks.

Meeskonna edus on väga suur roll olnud ka Kriisal endal. Teist hooaega USA-s mängiv Kriisa on tänavu visanud keskmiselt mängus 11,7 punkti ning jaganud 5,4 korvisöötu. Seejuures on viimasel kuul tema näitajad järjepanu tõusnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles