Kanepi seisab Austraalias järgmisena silmitsi tuttava tšehhitariga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Marie Bouzkova.
Marie Bouzkova. Foto: Tertius Pickard/SCANPIX

Eesti tennise teine reket Kaia Kanepi (WTA 115.) jõudis Austraalia lahtistel karjääris kaheksandat korda teise ringi. Sel korral seisab talle seal vastu tšehhitar Marie Bouzkova (WTA 86.).

Kui Kanepi pidi teise ringi jõudmiseks alistama endise maailma esireketi Angelique Kerberi (WTA 20.) 6:4, 6:3, siis Bouzkova heitles kvalifikatsioonist endale koha põhitabelisse taganud Kanada tennisisti Rebecca Marinoga (WTA 143.).

Bouzkoval ei tekkinud mingeid probleeme kanadalanna alistamisega ning tema võidunumbriteks olid 6:1, 6:3. Matš kestis kokku tund ja 15 minutit. Seejuures oli see alles tema karjääris teiseks korraks, kui ta on suutnud slämmiturniiril avaringist võidukalt väljuda.

36-aastane Kanepi on endast 13 aastat noorema Bouzkovaga varasemalt kohtunud kahel korral. Mõlemal on kirjas üks võit, ent viimase lahingu 2020. aasta Prantsusmaa lahtiste esimeses ringis võitis eestlanna 4:6, 6:4, 6:2.

«Peaks stiililt olema üsna sarnane Kerberiga. Lööb kõvasti palle tagasi ja jookseb palju. Pean taas olema agressiivsem pool,» vaatas Kanepi ette teise ringi mängule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles