Kontaveidi alistanud taanlanna: see oli mu parim mäng!

Christopher Krutto
Copy
Clara Tauson.
Clara Tauson. Foto: JAMES GOURLEY/SCANPIX

Anett Kontaveit (WTA 7.) kaotas Austraalia lahtiste teises ringis 19-aastasele taanlannale Clara Tausonile (WTA 39.) 2:6, 4:6. Kusjuures Tauson tunnistas kohtumise järel, et tegu oli ilmselt tema parima mänguga.

Taani teismeline pääses Austraalia lahtistel sel aastal alles esimest korda põhitabelisse, kuid nüüd on ta kindlustanud juba koha kolmandas ringis. Pärast kohtumist uuriti talt, kas tegu oli elu parima mänguga.

«Ma arvan küll nii,» ütles Tauson mängujärgsel pressikonverentsil. «Kui sa mängid väga hästi, siis sa ei tunne, et mängiksid hämmastavalt, aga kõik läheb nii, nagu tahad. Mina tahan alati nii mängida,» jätkas taanlanna.

«Ma arvan, et ma mängisin täna väga, väga hea mängu. Ma ei löönud palju mööda, kuigi ma surusin igal löögil. See on kindlasti minu elu üks parimatest mängudest. Jõudsin esimest korda suurel slämmil kolmandasse ringi ja sellise vastase vastu seda teha on minu jaoks suur saavutus,» ütles Tauson.

Tauson servis täna hästi võitis 73 protsenti oma esimese servi punktidest, kuid ta tunnistas, et peab veelgi arenema. «Mu serv peab veele arenema. Kuigi see on juba praegu relv, siis ma arvan, et see võiks veel parem olla. Kõike peab paremini tegema,» rääkis maailma 39. reket.

«Pean mängima paremini ja paremini isegi siis, kui ei tunne ennast nii hästi. See on praregune eesmärk,» lisas Tauson.

Kolmandas ringis kohtub ta ameeriklanna Danielle Rose Collinsiga (WTA 30.), kes alistas 6:4, 6:3 Ana Konjuhi (WTA 58.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles