Austraalia lahtistel osalevad mängijad kardavad koroonaviiruse puhangut: kedagi ei testita

Christopher Krutto
Copy
Alexander Zverev on loonud endale Austraalia lahtistel koroonamulli.
Alexander Zverev on loonud endale Austraalia lahtistel koroonamulli. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Saksamaa tennisetäht Alexander Zverev tõmbas kolmapäeval endale tähelepanu väitega, et koroonaviirus on levimas Austraalia lahtiste osaliste seas.

Zverev võttis sõna pärast seda, kui prantslane Ugo Humbert andis positiivse koroonaproovi. Sakslase sõnul ei kontrolli turniiri korraldajaid mängijaid ja kõik saavad vabalt ringi liikuda.

«Ma ei suuda uskuda, et mitte kedagi ei testita. Nad lubavad mängijatel lihtsalt platsile minna pärast seda, kui nad on oma toas kiirtesti teinud – ametlikke PCR-teste ei tehta,» rääkis kvalifikatsiooniturniiril osalenud austraallane Bernard Tomic Austraalia lahtiste eel. Kaks päeva pärast seda sõnavõttu andis ta positiivse koroonaproovi.

Seetõttu tõi Zverev välja, et on tervise hoidmise võtnud enda kätte. «Ma tulin siia, et turniiril mängida. Näen, et Austraalias ja Melbourne'is on palju juhtumeid, nii et ei käi väga väljas. Ma pole üheski restoranis käinud,» vahendas Krone Zverevi sõnu.

«Olen endale mulli teinud, sest ma ei taha riske võtta ja soovin endale anda parima võimaluse siin edukas olla,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles