VIDEOD ⟩ Kullamäe pääses esimest korda algviisikusse, Drell tegi NBA tütarsarjas debüüdi

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kristian Kullamäe (paremal).
Kristian Kullamäe (paremal). Foto: fiba

Eesti korvpallikoondislased Kristian Kullamäe ja Henri Drell käisid eile oma klubide eest platsil, ent mõlemad pidid vastu võtma kaotuse.

Kullamäe leivaisa Burgose San Pablo pidid koduplatsil tunnistama Istanbuli Darüssafaka 80:68 paremust. See tähendas, et viimasel kahel aastal Meistrite liiga võitnud Hispaania klubi langes konkurentsist, sest tegemist oli otsustava, play-in-faasi kolmanda matšiga. 

Kuigi kaalul oli palju, pääses Kullamäe esimest korda Burgose eest põhikoosseisus platsile. Meie mees tegi korraliku partii. Ta kogus veidi enam kui 18 minutiga 8 silma (kolmesed 3/2, kahesed 1/1), noppis 3 laupalli ja jagas 2 resultatiivset söötu. Tõsi, teisel poolajal enam skoori teha ei õnnestunud. 

Arvestades, et teatud perioodil ei mahtunud Kullamäe koosseisugi, võib viimaseid nädalaid pigem õnnestunuks lugeda. Ta on mänguaega teeninud nii Meistrite liigas kui ka kodustel meistrivõistlustel. 

Nädala alguses NBA tütarsarja tiimi Chicago Windy Cityga liitunud Drell pääses debüütmängus platsile viimaseks 5 minutiks ja 38 sekundiks. Ääremängija eksis ühel lähiviskel, ent noppis lauapalli ja tegi ühe vaheltlõike. 

Meie mehe leivaisa kaotas mängu Bostoni Maine'ile 97:111. Drell lasti platsile, kui tiim oli 20-punktilises kaotusseisus, ent tema väljakul olles jäädi kuue silmaga plussi. 

Windy City hoiab 2 võidu ja 4 kaotusega idakonverentsis 15 tiimi konkurentsis 13. kohta.

Videost näeb number 0 all mängivat Eesti koondislast alates 6.25:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles