Hyundai rallitiim ei leia eluohtlikule probleemile kuidagi lahendust

Postimees Sport
Copy
Oliver Solberg.
Oliver Solberg. Foto: Romain Thuillier/Hyundai Motorsport

Hyundai rallitiimil on hooaja esimesel, Monte Carlo MM-etapil olnud palju probleeme. Ühe ohtlikumaga neist peab võitlema Oliver Solberg, kelle i20 masina salongi tungib suits.

20-aastane rallimees kurtis muret teise võistluspäeva esimest kiiruskatsest alates. Eilse öö ja õhtuga ei suutnud Hyundai mehaanikud probleemi eemaldada, suits häiris noormeest ka laupäeva hommikul. 

Ühest küljest muudab toss nähtavuse kehvemaks, teisalt ei mõju see hästi tervisele. «See oli päris hirmutav. Mingil hetkel tundsin uimastust ja valu rinnus. Õnneks läks pärastlõunal olukord veidi paremaks,» rääkis Solberg pärast eilset võistluspäeva Motorsportile. 

Hyundai tiimpealiku asetäitja Julien Moncet lisas, et probleem tuleb kindlasti kiiresti lahendada. «Tuleb veel põhjalikumalt uurida, aga tõenäoliselt tulevad need aurud summutist. Peame auto täna korda saama,» ütles ta eile, aga...

«Ma ei tea miks, aga autos on endiselt palju suitsu,» kinnitas Solberg täna hommikuse kiiruskatse järel, et murest pole jagu saadud. 

Üheksa katse järel hoiab ta 10. kohta. Juba eilse päeva keskel ütles Solberg, et ajad pole talle enam olulised. Peamine eesmärk on kuidagigi finišisse jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles