Kontaveidiga koos aastalõputurniiril madistanud tennisistid jäid Austraalias veerandfinaali ukse taha

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Paula Badosa.
Paula Badosa. Foto: WILLIAM WEST/AFP/Scanpix

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel sündis läinud ööl paar üllatust, kui naiste seas pudenesid konkurentsist Paula Badosa (WTA 6.) ja Maria Sakkari (WTA 8.). 

Badosa jäi tund ja 11 minutit kestnud neljanda ringi kohtumises 3:6, 1:6 alla Madison Keysile (WTA 51.). Sakkarile sai saatuslikuks teine ameeriklanna, maailma 21. reket Jessica Pegula, kes alistas kreeklanna 7:6, 6:3. 

Esikümne mängijatest on seega ainsana hetkel veerandfinaali edenenud Barbora Krejcikova (WTA 4.). Sinna võivad veel jõuda ka maailma esireket Ashleigh Barty, Iga Swiatek (WTA 7.) ja Arina Sabalenka (WTA 2.), kes läheb Eesti aja järgi homme keskpäeval vastamisi Kaia Kanepiga

Samamoodi esikümnesse kuuluvad Garbine Muguruza (WTA 3.) ja Anett Kontaveit (WTA 7.) piirdusid hooaja avaslämmil teise ringiga, maailma edetabeli viies ja kümnes naine ehk Karolina Pliškova ja Ons Jabeur vigastuse tõttu Austraalia lahtistel kaasa ei löö.

Meeste konkurentsis pudenes neljandas ringis konkurentsist maailma kolmas reket Alexander Zverev, kes kaotas 3:6, 6:7(5), 3:6, Denis Šapovalovile (ATP 14.). Küll edenes suuremate probleemideta veerandfinaali Rafael Nadal (ATP 6.), kes alistas Adrian Mannarino (ATP 69.) 7:6(14), 6:2, 6:2.

Esikümne mängijatest püsivad Austraalias veel konkurentsis ka Matteo Berrettini (ATP 7.), Stefanos Tsitsipas (ATP 4.), Felix Auger-Aliassime (ATP 9.) ja Deniss Medvedev (ATP 2.), kes pole veel oma neljanda ringi mängu pidanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles