Tartu sai Rapla üle napi võidu, Tarvas purustas Valga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Doronin (palliga).
Marek Doronin (palliga). Foto: Sille Annuk

Eesti korvpallimeistrivõistlustel oli täna kavas kaks kohtumist ja võidurõõmu said tunda Tartu Ülikool ja Rakvere Tarvas.

Tartu alistas koduväljakul küllaltki tasavägises kohtumises 69:62 Rapla/Piimameister Otto.

Tartlaste kasuks viskasid Marek Doronin 17, Silver Leppik 12 ning Valmo Kriisa ja Kristo Saage 10 punkti. Raplale tõid Janar Soo 18 ja Indrek Kajupank 12 silma.

Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe hinnangul oli suurim probleem ebakindlus rünnakul. «Raske mäng oli, sest rünnakul olime täiesti liimist lahti – pallikaotused ja vabadelt positsioonidelt  möödavisked,» sõnas Kullamäe klubi pressiteate vahendusel. «Kaitsepoolega jäin rahule, eriti esimesel poolajal. Teisel tulid mõningad individuaalsed eksimused sisse, aga üldiselt ei olnud kaitses täna probleem.»

Tarvas alistas võõral väljakul 89:59 Valga Korvpallikooli. Tarva edukamad olid Kaspars Cipruss 29 ja Timo Oja ning Martin Dorbek 10 punktiga. Valgale tõi Lauris Blaus 17 silma.

Eesti meistriliiga tabeliseis: 1. BC Kalev/Cramo 19 (võitu)/1 (kaotus), 2. Tartu Ülikool 17/2, 3. Rakvere Tarvas 13/6, 4. Rapla/Piimameister Otto 11/10, 5. TTÜ Korvpalliklubi 9/11, 6. Tallinna Kalev 7/16, 7. Pärnu Korvpalliklubi 3/17, 8. Valga Korvpallikool 3/19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles