Profivarustust jaganud Tanel Kangert innustab noori rattaspordiga tegelema

Postimees Sport
Copy
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Erakogu

Vigastuse tõttu kodumaal viibiv profirattur Tanel Kangert jagas Peetri noortele eelmisel nädalal Veloteek rattapoes tasuta spordivarustust.

Jaanuari alguses Hispaanias rangluu murdnud Tanel Kangert on kodumaal taastumas. «Vigastus andis võimaluse hoog korraks maha võtta ning tegeleda Eestis asjadega, millele ammu mõelnud olen,» rääkis Kangert.

Kangertile kuuluvas Veloteek rattapoes Peerti keskuses jagas Tanel eelmisel nädalal noortele tasuta spordivarustust. «Mul on EF Education First ja BikeExchange tiimis sõitmise ajast alles palju ratta- ja spordiriideid. Korralikud tiimiriided ja mõtlesin, et kui ma oleks noorena saanud selga riided, millega profid maailmas sõidavad, oleks see kindlasti motiveerinud veel agaramalt ratta selga ronima. Sellest ka mõte, et jagaks need riided Peetris noortele laiai,» tõdes Kangert.

Varem on Kangert andnud rattariideid noortele rattaklubide kaudu, kuid austusest klubide sponsorite vastu otsustati sel aastal teisiti. Veloteek rattapoes käis eelmise nädala lõpus mitmeid noori, kes uute spordiriiete üle rõõmu tundsid ning Kangertiga pilti soovisid teha.

«Päris tühjaks Veloteeki ei tassitud, ilmselt jätkub ka uuel nädalal noortele veel miskit. Tasub läbi minna,» sõnas Kangert, kes ise sel nädalal aga juba Hispaaniasse lendab, et jätkata hooaega sealt, kus see mõned nädalad tagasi ootamatult pausile läks. Märtsi alguseks loodab Kangert taas võistlusvormis olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles