Arsenal saadab Eesti koondise esiväravavahi laenule

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Karl Jakob Hein
Karl Jakob Hein Foto: Twitter @ReadingFC

Londoni Arsenali jalgpalliklubi andis teada, et saadab Eesti koondise esiväravavahi Karl Jakob Heina laenulepingu alusel käimasoleva hooaja lõpuni Inglismaa esiliigaklubisse Reading. 

2018. aasta suvel Londoni suurklubiga käed löönud Hein tõusis tänavuse hooaja eel küll Arsenali väravavahtide hierarhias kolmandaks, mille tulemusena on ta pääsenud esindusmeeskonna pingile nii Premier League'is kui ka karikamängudes, kuid debüüti eestlane veel kirja pole saanud. 

Mängupraktikat on ta siiani ammutanud Arsenali U23 esinduse juures, kuid nüüd loodab ta tõsisema karastuse saada ka meeste konkurentsis. Reading hoiab Inglismaa esiliigas hetkel 24 meeskonna konkurentsis 21. kohta ning klubi peatreener Veljko Paunovic loodab, et Heina abiga õnnestub klubil aste madalamale pudenemisest pääseda.

«Mul on väga hea meel, et mul õnnestus kohe esimese laenulepinguga nõnda suurde klubisse siirduda,» sõnas Hein klubi pressiteenistusele antud videointervjuus. «Inglismaa esiliiga on väga kõrgetasemeline ja karm liiga. Tean siinseid standardeid ja ei jõua ära oodata, et oma võimalus teenida.»

«Reading on Inglismaal väga suur klubi. Kui kuulsin, et nad on minu laenule võtmisest huvitatud, siis tundsin selle üle suurt rõõmu. Usun, et see on mu agentide hea töö tulemus,» sõnas 19-aastane puurilukk, kes võib oma uue koduklubi eest debüüdi teha juba laupäeval, kui Reading sõidab külla Queen's Park Rangersile. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles