Eesti kaitsjate hirm naaseb Maarjamaale

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Liliu (mustas).
Liliu (mustas). Foto: Mihkel Maripuu

Valitsev Eesti meister Tallinna FCI Levadia andis teada, et uuel hooajal juhib nende edurivi varasem Premium liiga parim väravakütt Liliu.

«Ma olen väga õnnelik, et olen tagasi Eestis ja sain võimaluse FCI Levadiaga liituda! Loodan, et see saab olema väga edukas aeg sarnaselt eelmise Eestis veedetud perioodiga,» ütles brasiillane klubi pressiteenistusele. «Usun, et meil on piisavalt tugev meeskond kaitsmaks Eesti meistritiitlit ja karikat ning olla edukas UEFA sarjas.»

«Üks põhjuseid, miks ma siia tulin, oli tugev igatsus Eesti järele – tunnen end siin eriliselt. Soovin meeskonda oma sooritustega aidata ning olla Premium Liiga parim väravakütt ja mängija. Olen seesama Liliu, kellena inimesed mind mäletavad – tulin siia kõvasti võitlema ja palju väravaid lööma,» sõnas aastatel 2017–2019 Nõmme Kaljut esindanud ründaja. 

2018. aastal krooniti ta Kalju ridades ka Eesti meistriks, samal hooajal krooniti ta 31 tabamusega ka Premium Liiga parimaks väravakütiks. Kokku on Liliu Eesti kõrgliigas platsil käinud 68 korda ja löönud selle ajaga 56 väravat. 

Lisaks Eestile on brasiillane pallinud veel oma kodumaal, Belgias, Kuveidis, Küprosel, Iisraelis, Maltal, Rootsis ja Soomes. Eelmisel aastal veetis ta Peruu kõrgliigas Sport Huancayo, kelle ridades jäi tema saldoks 21 mängu ja 5 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles