FOTO ⟩ Tuuli Tomingas sai pärast ebaõnnestunud teatesõitu tapmisähvarduse (4)

Postimees Sport
Copy
Tuuli Tomingas.
Tuuli Tomingas. Foto: Jarek Jõepera

Anterselva laskesuusatamise MK-etapil naiste teatesõidus mõlemas tiirus trahviringil käinud Tuuli Tomingas sai pärast ebaõnnestunud võistlust oma sotsiaalmeediakanalile tapmisähvardusi.

Alekseyjovanovic nimeline ähvardaja jättis Tominga Instagrami kontole sõnumid, mis lubasid tappa nii tema kui ka tema perekonna. Kuigi võib eeldada, et need olid paljalt ähvardused, oli see laskesuusataja jaoks ebameeldiv vahejuhtum, avaldas Tomingas Topauto laskesuusablogis.

Tuuli Tomingasele saadetud tapmisähvardused.
Tuuli Tomingasele saadetud tapmisähvardused. Foto: Tuuli Tomingas

«Tapmisähvardus. Pärast teatevõistlust leidsin Instagramist sellised kommentaarid. Tundub, et see tegelane oli panustanud kogu oma raha meie võistkonna peale, mille ta siis ilmselt kaotas. Muud selgitust sellistele kommentaaridele ma oma aruga anda ei oska,» kirjutas Tomingas.

Kui individuaalvõistlusel oli Tomingasel probleeme relvaga, siis teatesõit algas tema jaoks normaalselt. Seda üllatavamad olid sportlase jaoks tiirus tehtud möödalasud.

«Minu jaoks oli see justkui noahoop südamesse, sest vedasin kogu võistkonda alt,» kirjeldas Tomingas.

«Pärast finišit hakkasid riietusalas pisarad lihtsalt voolama, vaatasin tuimalt kaugustesse, pisarad mööda põski alla voolamas. Ootamatult tuli minu juurde Vene hooldetiimi liige ja midagi ütlemata pühkis pisarad salvrätiga ära. Tänasin teda, kogusin end ja läksin Eesti rahvale ERRi vahendusel aru andma,» lisas Tomingas.

Järgmised võistlussõidud teeb Tomingas juba olümpiamängudel.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles