Klæbole ja Johaugile tuldi kriitilises olukorras vastu (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Therese Johaug.
Therese Johaug. Foto: Gian Ehrenzeller/EPA/Scanpix

Itaalias viibiv Norra suusakoondis sai täna halva uudise osaliseks, sest Anne Kalvå ja Heidi Weng andsid positiivse koroonaproovi. Ühtlasi tuli Norra koondisel täna vahetada hotelli, kuid kahele koondise suurimale staarile võimaldati jääda vanasse ööbimispaika.

Norra suusakoondis pidanuks juba homme lendama Pekingisse, kuid kolme positiivse koroonaproovi tõttu – haige on ka sprindikoondise treener Arild Monsen – tuli neil jääda Seiser Almi karantiini. Et hotellitoad olid broneeritud tänaseni, pidid norralased endale uue ööbimispaiga leidma.

Kuigi hotelli tulevad juba tänasest uued külalised, õnnestus Norra koondisel siiski endale jätta neli hotellituba. Neist kaks kuuluvad Kalvåle ja Wengile, kuid ülejäänud kaks Norra suurimatele medalilootustele Therese Johaugile ja Johannes Høsflot Klæbole. Olgu lisatud, et sprinditreener Monsen viibib Norras.

Nii kaitseb Norra koondis Johaugi ja Klæbo välismaailmaga kontaktist ning vähendab seeläbi nende võimalust koroonaviirusega nakatuda. Täna ilmnenud kaks positiivset koroonaproovi on Norra koondise muutnud ärevaks, sest sportlased on endi sõnul vältinud välismaailmaga kokkupuudet ning loobunud ka kontaktist lähedastega. Seetõttu on haigusjuhtumid norralastele müsteeriumiks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles