TalTech võttis Tartult karikavõistluste kaotuse eest revanši

Karl-Joosep Küngas
Copy
TalTech.
TalTech. Foto: Tairo Lutter

Eesti-Läti korvpalliliigas läksid vastamisi Eesti kaks ülikoolimeeskonda. TalTech võõrustas koduväljakul Tartu Ülikooli ning teenis 92:76 võidu.

TalTech tuli tänasele kohtumisele vastu väga motiveeritult ning põhjust ei pidanud kaugelt otsima. Meeskonnad läksid viimati vastamisi möödunud aasta detsembris Eesti karikavõistluste raames ning toona jäi poolfinaalis 88:71 peale Tartu Ülikool.

Koduväljakul mänginud TalTech alustas kohtumist väga resultatiivselt ning samal ajal hoiti vastased väga madala skoori peal. Kui pärast kuut minutit näitas tabloo kodumeeskonna 22:10 juhtseisu, siis veerandaja lõpuks oli TalTechi eduseis kahanenud punktiliseks.

Avapoolaja viimastel minutitel suutis TalTech siiski enda tahtmise üha jõulisemalt peale suruda. Nõnda mindi pikemale pausile vastu kodumeeskonna 52:39 juhtimisel.

Teisel poolajal ei suutnud Tartu meeskond mingit murrangut siiski tuua ning suhteliselt pingevabas õhkkonnas veeretati palli lõpuni. Lõpusireeni kõlades näitas tabloo TalTechi 92:76 võidunumbreid.

Võitjate edukaimana tõi Toomas Raadik 25 silma. Gregor Ilves lisas kaksikduubli 21 punkti ja 10 lauapalli. Tartut ei päästnud kaotusest ka Edmunds Elksnise 15 punkti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles