Laskesuusatamine EMil 90. kohaga piirdunud Gaim: ma ei suuda enam nutta, sest pisaraid lihtsalt ei tule

Karl-Joosep Küngas
Copy
Grete Gaim.
Grete Gaim. Foto: Christian Einecke via www.imago-images.de

Laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlused algasid individuaaldistantsidega. Naiste 15 km võistlusel piirdus Grete Gaim 90. kohaga ning eestlanna ei varjanudki enda pettumist.

2012. aasta juunioride maailmameister alustas Euroopa meistrivõistlusi Arberis väga raskelt ning tal tuli lasketiirudes sisse kaheksa eksimust. Tavadistantsil lisati nõnda tema lõpuajale kaheksa trahviminutit ning nõnda jäi ta võitjast Evgenija Burtasovast peaaegu 13 minuti kaugusele.

Gaim ei varjanud pärast võistlust enda pettumust ning tõdes, et tegemist oli ühe keerulisema katsumusega tema karjääris. «Loobujad ei võida kunagi ja võitjad ei loobu kunagi, eksole? Jah, ma mõistan, et olen võitmisest väga kaugel, ent ma ei andnud ka alla. Minu elu üks raskemaid võistlusi on nüüd lõppenud. Ma ei suuda isegi enam nutta, sest pisaraid lihtsalt ei tule,» lausus Gaim sotsiaalmeedias.

Juba kahe päeva pärast on nii Gaimil kui ka teistel Eesti koondislastel võimalus ennast parandada. Reedel peetakse Euroopa meistrivõistlustel sprindivõistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles